Българският първенец Хебър (Пазарджик) се изправя днес срещу полския Алурон Варта

...
Българският първенец Хебър (Пазарджик) се изправя днес срещу полския Алурон Варта
Коментари Харесай

Шампионска лига: Заверче - Хебър 0:0! Следете мача ТУК!!!

Българският отличник Хебър (Пазарджик) се изправя през днешния ден против полския Алурон Варта (Заверче) в четвърти мач от груповата фаза на най-престижния европейски шампионат – Шампионска лига. 

Това е втори дуел сред двата отбора от размененото посещение от Група В, като " тигрите " ще дадат всичко от себе си в гонене на първи триумф в конкуренцията.

Срещата е довечера 19:00 часа в състезателен център „ Центрум Домброва Гурнича “, като ще се излъчва директно по Max Sport 1.
 Хебър с българска поддръжка в Полша за Шампионска лига Хебър с българска поддръжка в Полша за Шампионска лига
Домакините са втори във краткотрайното класиране на групата с 2 победи, 1 загуба и 6 точки. Те бяха изместени от лидерската позиция от турския вицешампион Халкбанк, който нощес записа триумф като посетител над Берлин Рисайклинг Волейс с 3:0 гейма. Германският отбор е трети в таблицата с 5 точки (2 победи, 2 загуби). Пазарджиклии са на четвъртата позиция с 2 точки и без триумф досега.
 Хебър с доста сложна, само че не и невъзможна задача против поляци в Шампионската лига Хебър с доста сложна, само че не и невъзможна задача против поляци в Шампионската лига
В първия мач сред Хебър и Заверче, който бе в зала " Васил Левски ", поляците надвиха с 3:1 гейма след оспорван мач.

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Шампионската лига за мъже и дами и Световното клубно състезание за дами, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР